Zaterdag 16 juni is het zover. de dames van Pure Models hebben er een goed jaar naar toe gewerkt. Bloed zweet en tranen heeft het ze gekost, maar zaterdagavond is de modeshow voor het goede doel dan een feit. Met meerdere sponsoren en Marcus. De bekende danser! Hij heeft een aantal dames dansworkshops gegeven.

De opbrengst van de modeshow gaat naar Stichting Kind en Hulphond. Gedurende de avond lopen er meiden rond met een collectebus. Deze meiden dragen een T-shirt met daarop het logo van Stichting Kind en Hulphond en Bruna Westerbork! Bruna Westerbork heeft het mogelijk gemaakt dat Stichting Kind en Hulphond T-shirts heeft kunnen laten drukken voor onder andere deze avond.

Heeft u zin in een leuke en vooral echte modeshow? Kom dan zaterdagavond naar Wezep. De zaal is vanaf 18.30 uur open. Hoe meer mensen hoe meer gezelligheid! En u steunt Stichting Kind en hulphond ermee!!!

Lokatie:
Party en Congrescentrum Coelenhage

Zuiderzeestraatweg 486
8091 CS  Wezep
Gratis parkeren
Zaal open   : 18.30 uur
Start show  : 19.00 uur
Einde show: 22.00 uur

Puur models staat voor de echte vrouw. Dik, dun,lang of kort. Elke vrouw is welkom.