17-08-2011

Het kan nog erger. In principe staat de operatie van 1 van de knieeen van Indy op het programma voor volgende week vrijdag. Zal je altijd zien dat toch sneller moet…..

Gisteravond kwam ik terug uit het dorp met Indy en Ziva. Vaak ga ik dan nog achter de tennisbaan lang, want daar kunnen ze lekker loslopen. Gisteren dus ook. Indy was even aan het snuffelen, waarna ze weer aanzet. Ten minste, dat was de bedoeling. Ik hoor een gigantische gil uit haar komen en gelijk zie ik haar op drie poten staan. Het enige wat ik mij kon bedenken was dat ze haar kruisband had gescheurd. ( rechter achterpoot).

Vandaag was het een dag dat Indy veel heeft gelegen, een paar domme dingen heeft gedaan ( toch weer een deur open willen springen, mijn vader en Karin begroeten in galop, zag er niet uit hoor) Dit zit zo in haar systeem en ze heeft toch wel een enorm hoge pijngrens. Daarnaast heb ik haar natuurlijk goed op de pijnstilling gezet. Morgenvroeg, donderdagochtend, kan ik met de specialist bellen. Dan hoop ik te horen dat ze geopereerd kan worden. Moet Indy nog lang door hinken, dan knapt ook de kruisband van haar linker achterpoot. Ze tilt nu haar rechter poot op en loopt kreupel met links achter.

Ik hoop dat het een rustig nachtje gaat worden voor Indy, ziva en toch ook wel voor mezelf.  We houden jullie op de hoogte!