Voor de aller kleinsten. Om samen naar mooie plaatjes te kijken van de liefste puppy’s ooit!

TIP!

Dit is een origineel en ludiek hondenhandboek, om je hond beter te leren kennen en verzorgen. Hoeveel mag je hem te eten geven? Wat moet je doen als hij vlooien heeft? Wat vertelt hij je met zijn staart? Hoe vaak moet hij in bad? Waar kan hij zijn behoefte doen? Wat doet de dierenarts?

Voor kind en ouder samen:

Omgaan met je puppy:

Boeken voor kinderen die over een beperking gaan of aanverwante onderwerpen hebben:

Tom zit in een elektrische rolstoel omdat hij spastisch is. Zijn hobby is vliegen. Daarover gaat het verhaal in Vliegfeest.

Voor broertjes en zusjes van een kind met een handicap:

Belevenissen van een brusje Brusjes (broertjes of zusjes van iemand met een stoornis, zoals autisme) hebben het meestal niet makkelijk; ze moeten veel begrip en geduld opbrengen, en komen soms aandacht te kort. Ook krijgen ze vaak opmerkingen uit de omgeving over hun broer of zus, die niet zo leuk zijn.Speciaal voor deze brusjes is Altijd weer wat! geschreven. Het is het verhaal van Jessica en Julian, een tweeling van tien jaar. Door zijn autisme gedraagt Julian zich vaak anders, kan hij niet tegen verrassingen, neemt hij dingen letterlijk en is hij een makkelijk slachtoffer voor pesterijtjes. Jessica vindt het niet altijd even fijn om zo’n broer te hebben. Als een ‘grap’ van hun klasgenootjes uit de hand loopt, vinden de ouders van Jessica en Julian het tijd worden om in te grijpen…(Vanaf 9 jaar)Lees hier alvast een voorpublicatie!